Profiel van Eleonore

foto van Eleonore
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 34 jaar
Woonplaats Beuningen , Gelderland (Nederland)
Opleidingsniveau Anders
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink nooit
Wat ik zoek Vaste sexrelatie
Voorkeuren Buitensex; Discretie; Hygiene; Kontneuken; High Heels; Erotische Massage; Lak; Lingerie; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Je zult mij zelden zonder hakken zien. Ergens onderweg ben ik de tel kwijt geraakt maar ik denk dat ik ergens tussen de 50 en de 100 paar heb in alle mogelijke kleuren. Ik hou ook van andere sexy kleding en lingerie, maar meestal zoek ik de kleding bij de hakken uit en niet andersom. Mij man is eraan gewend en klaagt meestal als ik een nieuw paar aanheb omdat hij het geld binnen brengt. Hij snapt niet dat ik me pas op en top vrouw voel als ik hakken aan heb. Begrijp jij dat wel en vind je het zelfs soms lekker als ik ze in bed draag dan wil ik jou misschien wel als mijn minnaar. Zullen we eens kijken of we verder ook klikken?
Gemiddelde waardering 9.0 (8 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

DiscreteAffaire.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. DiscreteAffaire.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

DiscreteAffaire.nl is 100% veilig en anoniem.

DiscreteAffaire.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op DiscreteAffaire.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op DiscreteAffaire.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op DiscreteAffaire.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van DiscreteAffaire.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op DiscreteAffaire.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij DiscreteAffaire.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen DiscreteAffaire.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op DiscreteAffaire.nl