Profiel van Chaya

foto van Chaya
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 20 jaar
Woonplaats Groningen, Groningen (Nederland)
Opleidingsniveau Hoger niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Alles wat spannend is
Voorkeuren Hygiene; Kontneuken; Erotische Massage; Lak; Lingerie; Rollenspel; Speeltjes; Spelletjes; Sexy Kleding
Mijn oproep Ik heb een vet probleem. Ik woon samen met mijn vriend. Toen ik een poosje terug de laatste bus had gemist en mijn vriend werkte kwam mijn schoonvader me ophalen en thuisbrengen. Hij had een heel eind voor me gereden, dus vroeg ik hem binnen voor een drankje en va het een kwam het ander ... En wat nou echt mijn probleem is dat ik het heerlijk vond. En natuurlijk ook dat ie mijn schoonvader is en dat hij getrouwd is . We hebben met elkaar afgesproken dat we het geheim houden en dat het niet nog eens mag gebeuren.
Maar sinds die keer geniet ik niet meer zo van seks met mijn vriend. Hij is veel meer gehaast dan zijn vader en ook meer gericht op zijn eigen genot dan het mijne. En natuurlijk heeft hij ook veel minder ervaring. Dus waarschijnlijk zal binnenkort de kogel door de kerk moeten en moet ik het uit maken. Maar los daarvan verlang ik met heel mijn lijf weer naar seks met een oudere man.Ik droom daar dagelijks over, zal ik een paar van die dromen met je delen en dat jij me kunt zeggen of je dat met me waar wilt maken?
Gemiddelde waardering 9.0 (13 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

DiscreteAffaire.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. DiscreteAffaire.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

DiscreteAffaire.nl is 100% veilig en anoniem.

DiscreteAffaire.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op DiscreteAffaire.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op DiscreteAffaire.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op DiscreteAffaire.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van DiscreteAffaire.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op DiscreteAffaire.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij DiscreteAffaire.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen DiscreteAffaire.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op DiscreteAffaire.nl