Profiel van Gauhar

foto van Gauhar
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 39 jaar
Woonplaats Amsterdam , Noord-Holland (Nederland)
Opleidingsniveau Lager niveau
Huidige relatie Ongebonden
Kan ontvangen Nee
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik ben een roker
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Vaste sexrelatie
Voorkeuren Kinky; Discretie; Hygiene; Kontneuken; Buitensex; High Heels; Erotische Massage; Lingerie; Speeltjes; Spelletjes
Mijn oproep Zelf draag ik graag lingerie. En laatst bedacht ik dat het raar is dat er geen mannenlingerie is. Natuurlijk zijn er boksers en stringslips en speedo's en hemdjes waarin je spieren goed uitkomen als je die hebt, maar dat is niet hetzelfde als lingerie voor vrouwen. Ik weet ook niet hoe het eruit zou moeten zien, in ieder geval geen kant of zo, maar dat soort dingen spelen er dus door mijn hoofd. Misschien een slip met een gat waardoor je ballen vrij hangen? Of iets met push up juist? Misschien heb ik net wel een gat in de markt bedacht, wat denk jij?
Gemiddelde waardering 9.0 (17 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

DiscreteAffaire.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. DiscreteAffaire.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

DiscreteAffaire.nl is 100% veilig en anoniem.

DiscreteAffaire.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op DiscreteAffaire.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op DiscreteAffaire.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op DiscreteAffaire.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van DiscreteAffaire.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op DiscreteAffaire.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij DiscreteAffaire.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen DiscreteAffaire.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op DiscreteAffaire.nl