Profiel van Consuela

foto van Consuela
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 28 jaar
Woonplaats Middelburg, Zeeland (Nederland)
Opleidingsniveau Hoger niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Ja
Roken Ik ben een roker
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Erotisch chatten
Voorkeuren Kinky; Kontneuken; High Heels; Rollenspel; Spelletjes
Mijn oproep Een vriendin van me heeft de foto gemaakt. Zij heeft al meer dan eens seksmaatjes gevonden online en ze was zo enthousiast dat ik het ook wou proberen. Maar ik was er ook nerveus over, dus voordat het zover was hebben we eerst samen een fles wijn gedronken. Toen heeft ze kleren voor me uitgezocht en daarna vond ze dat ik niet geil genoeg keek. Dus zei ze dat ik met mezelf moest spelen maar omdat zij met de camera erbij was lukte dat niet en moest ik alleen maar giechelen. Toen schoof ze de lingerie opzij, kneep in mijn tepels (voor de foto zei ze) en het volgende wat ik weet is dat ik haar mond en tong op en in mijn kutje voelde. Ik protesteerde wel, maar ik weet niet wat ze deed, maar ik was in no time zo geil dat ik niet meer wou dat ze op hield. Ik val helemaal niet op vrouwen en dacht dat zij ook hetero was, maar ze scheen dus ook bi ervaringen te hebben en ik dus nu ook 1. Meteen nadat ik klaar was gekomen trok ze mijn kleding weer zoals zij het wilde en heeft ze de foto gemaakt.
Omdat ik zoiets als dit nooit eerder heb gedaan wil ik eerst allen chatten.
Gemiddelde waardering 9.0 (16 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

DiscreteAffaire.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. DiscreteAffaire.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

DiscreteAffaire.nl is 100% veilig en anoniem.

DiscreteAffaire.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op DiscreteAffaire.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op DiscreteAffaire.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op DiscreteAffaire.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van DiscreteAffaire.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op DiscreteAffaire.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij DiscreteAffaire.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen DiscreteAffaire.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op DiscreteAffaire.nl