Profiel van Patrice

foto van Patrice
  Hier Aanmelden!
Geslacht Vrouw
Op zoek naar een Man
Leeftijd 24 jaar
Woonplaats Den Haag, Zuid-Holland (Nederland)
Opleidingsniveau Hoger niveau
Huidige relatie Gebonden
Kan ontvangen Ja
Kan verplaatsen Nee
Roken Ik rook niet
Drinken Ik drink sociaal
Wat ik zoek Erotisch chatten
Voorkeuren Kinky; Kontneuken; Buitensex; High Heels; Erotische Massage; Lak; Lingerie; Spelletjes
Mijn oproep Behalve mijn studie doe ik ook soms modellenwerk. Via dat werk ben ik terecht gekomen in een circuit van seksfeestjes. Omdat ik minder ervaring had dan anderen op die feestjes merk ik dat ik vaak in de rol van sub terecht kwam. Op een van die feestjes nam de gastvrouw me onder haar hoede en bood ze me aan de andere aanwezigen aan. Ik was vooraf nogal zenuwachtig dus ik had te veel gedronken waardoor mijn eigen grenzen ook vervaagden. Ik weet niet hoeveel mannen en vrouwen er die avond seks met me gehad hebben. In eerste instantie gaf het me een kik dat iedereen me wilde en tegen de tijd dat het me te veel werd was ik niet meer bij machte om meer dan een zwakke tegenwerping te maken. Ik had verwacht dat de gastvrouw dat in de gaten zou houden, maar dat gebeurde dus niet. Behalve dat ik op elke mogelijke manier geneukt en gelikt werd, weet ik dat er ook kaarsvet werd gebruikt en een soort klemmen en een zweep en dat ik ook door een vrouw met een gigantisch grote strap on werd genomen. Na afloop had ik dagen last van mijn keel en mijn kont en ik had ook striemen en blauwe plekken en zelfs brandwonden. Ik ben daar heel erg van geschrokken.Na de eerste paar genoot ik zelf ook niet meer, hoewel ik weet dat ik als daarop de aandacht werd gelegd wel bleef klaarkomen, zelfs spuitend.
Daarna durfde ik niet meer naar die feestjes te gaan, maar ik merk dat ik nog geregeld droom van die nacht en dan word ik telkens weer supergeil wakker terwijl ik mezelf half slapend en half wakend klaar vinger. Wat ik nu zoek is een manier om dat sluimerende verlangen op een veilige manier naar buiten te laten komen. Dus had ik bedacht dat ik er misschien over kan chatten met jou?
Gemiddelde waardering 9.0 (14 stemmen)
Flirten is niet alleen voor singles

DiscreteAffaire.nl is hèt Nederlandse platform om jouw geheime liefde te vinden.

Honderden mannen en vrouwen schrijven zich dagelijks in om een affaire te starten. DiscreteAffaire.nl biedt een platform waar je discreet kan flirten, daten of zelfs op zoekt kunt naar een spannende one-night-stand. Wat je verlangens ook zijn, alles kan maar niets moet!

SCHRIJF JEZELF NU IN

DiscreteAffaire.nl is 100% veilig en anoniem.

DiscreteAffaire.nl is een sociaal netwerk waarop absolute discretie voorop staat.

Alle profielen worden door ons persoonlijk gecheckt, zodat we een schoon bestand van gelijkgestemde mannen en vrouwen kunnen garanderen! We maken daarnaast gebruik van de nieuwste en meest veilige technieken, waardoor alle gegevens volledig versleuteld zijn.

Begin het avontuur vandaag nog op DiscreteAffaire.nl en laat jouw fantasieën in vervulling gaan! Start het avontuur

Wie gingen er u voor?

Lise

“ Ik ben al tien jaar samen met een man waar ik van hou en ik vind het nodig om onze relatie als koppel nieuw leven in te blazen. Ik heb op DiscreteAffaire.nl een man ontmoet waarmee ik heel intiem ben. We beleven samen echt unieke momenten. ”

Lise - 39 jaar
Fabien

“ Ik twijfelde aan het idee om een profiel aan te maken op DiscreteAffaire.nl want het ging in tegen mijn opvatting van discretie. Ik wou niet dat ze me ontdekten en ik wou mijn relatie niet op het spel zetten. Maar de anonimiteitsgaranties van DiscreteAffaire.nl zijn zeer bevredigend en ik heb nog nooit een probleem gehad. ”

Fabien - 41 jaar
Anne

“ Ik ben sinds een jaar ingeschreven op DiscreteAffaire.nl en ik heb er al een aantal mooie ontmoetingen beleefd. Ik praat, dartel rond en ontsnap aan de dagelijkse sleur. De site is eenvoudig en goed gemaakt. Ik maak veel gebruik van de matchingtest zodat ik nieuwe mensen kan ontmoeten. ”

Anne - 29 jaar
 • 100% veilig en anoniem

  Jij bepaalt zelf wat je aan anderen laat zien en je gegevens zijn volledig veilig dankzij onze nieuwste technieken.

 • Gratis en snel inschrijven

  Inschrijven doe je bij DiscreteAffaire.nl niet alleen gratis, het is ook nog eens erg eenvoudig. De gegevens die we niet nodig hebben, hoef je bij ons ook niet in te voeren!

 • Niets moet, alles kan!

  Na inschrijven kunt u direct flirten met alle profielen binnen DiscreteAffaire.nl, hierdoor is een nieuwe affaire slechts een paar klikken van u verwijderd!

 • Alle profielen gecheckt

  Alle profielen worden direct persoonlijk door ons gecheckt. Ons bestand bestaat hierdoor voor 100% uit gelijkgestemden. Wat uw verlangen ook is, het wordt werkelijkheid op DiscreteAffaire.nl